Femeie încătușată de 2 polițiști. Nu purta corect masca și i-a înjurat pe polițiști

femeie încătușată oradea
Foto: Captură video Buboi Maria

O tânără în vârstă de 32 de ani a fost încătușată vineri, 11 decembrie, de doi polițiști, după ce i-a înjurat pe aceștia deoarece i-au cerut să poarte corespunzător masca. Incidentul s-a petrecut în Oradea, relatează bihon.ro.

Potrivit Poliției Bihor, femeia a fost atenționată de polițiștii care patrulau în zona Decebal din Oradea să poarte masca corect. Însă tânăra a reacționat agresiv și a început să îi înjure pe polițiști. Aceștia i-au cerut să se legitimeze, iar femeia a luat-o la fugă.

O altă femeie a filmat momentul în care polițiștii au imobilizat-o și încătușat-o pe tânăra de 32 de ani.

”Având în vedere comportamentul suspect al persoanei respective, respectiv refuzul de legitimare și faptul că aceasta a fugit, suspectând că ar exista un alt motiv ascuns pentru care femeia a avut acest comportament, polițiștii au urmărit-o, au imobilizat-o, iar din cauza faptului că persoana a continuat să fie agresivă fizic, verbal și recalcitrantă, au procedat la încătușarea sa”, a transmis comisarul-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, pentru sursa citată.

Aceasta a fost condusă la sediul Poliției municipiului Oradea, unde a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei pentru injurii și cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru portul necorespunzător al măștii de protecție.