Farmacii non stop in Ramnicu Valcea – Unde gasesti medicamente la orice ora

farmacii non stop in ramnicu valcea

Farmacii non stop in Ramnicu Valcea – Cel mai rau este atunci cand ai nevoie in miez de noapte de un anumit medicament si nu ai habar care farmacie e deschisa. Pentru ca sa nu hoinaresti aiurea prin oras, te ajutam cu informatii exacte despre punctele in care gasesti farmacii non-stop.

Tuturor ni s-a intamplat macar o data in viata sa avem nevoie de un medicament anume pentru noi sau pentru cei apropiati noua si sa nu stim de unde il putem procura in miez de noapte.

Pentru ca astfel de situatii sa nu ne ia prin surprindere, este bine sa stim informatii despre locurile in care se afla farmacii non-stop. De exemplu, pentru orasul Ramnicu Valcea optiunile de farmacii non-stop sunt destul de putine asa ca e important sa ai idee unde poti apela la nevoie.

Farmacii non stop Ramnicu Valcea – Helpnet

Prima farmacie cu program non-stop pe care v-o prezentam din Ramnicu Valcea face parte din lantul Helpnet si e destul de cunoscuta de catre localnici deoarece are de multa vreme acest statut de farmacie cu program non-stop.

Farmacia Helpnet cu program non-stop din Ramnicu Valcea este situata pe strada Calea lui Traian, la numarul 199A. Farmacia este foarte cunoscuta pentru ca se afla foarte aproape de Spitalul Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea din cartierul Nord.

Farmacii non stop in Ramnicu Valcea – Sensiblu

O alta farmacie cu program non-stop din Ramnicu Valcea, conform informatiilor de pe site-ul lantului de farmacii Sensiblu, este cea situata pe strada Ferdinand, numarul 38.

Puteti apleca cu incredere la orice ora si la aceasta farmacie cu program non-stop, gata sa isi primeasca si sa isi ajute clientii aflati la nevoie.

Farmacii non stop in Ramnicu Valcea – Alte farmacii

Trebuie mentionat ca in anumite situatii speciale, cum ar fi de sarbatorile importante, unele farmacii au program non-stop deoarece exista un numar mai mare de clienti care au nevoie de aceste servicii decat in mod normal.

Printre farmaciile care mai au program non-stop in Ramnicu Valcea, doar in anumite situatii speciale, se mai numara farmacia Bajan care e cunoscuta pentru ca se afla chiar in centrul orasului, la adresa Calea lui Traian, numarul 127.

O alta farmacie ce prelungeste in situatii speciale programul pana la unul non-stop este farmacia din lantul farmaceutic Catena. Sediul ei este situat in cartierul Ostroveni, fosta 113. Aceasta farmacie Catena se afla pe bulevardul Tineretului 9.

Farmacii non stop in Ramnicu Valcea – De unde puteti afla informatii despre program

Desi traim intr-o tara cu un nivel de trai mediu, o sa fiti surprinsi de cat de putine farmacii non-stop sunt disponibile. Pentru a afla informatiile exacte, in functie de oras, va recomandam sa utilizati informatiile furnizate de catre Colegiul Farmacistilor din Valcea. Din pacate acestea nu sunt actualizate frecvent.

O alta sursa de informatii despre programul farmaciilor, mult mai sigura, mai precisa, mai exacta, o reprezinta site-urile lanturilor de farmacii care furnizeaza cu exactitate adresele, programele dar si alte informatii de mare ajutor.