Falși angajați de la gaze au jefuit un bătrân care le-a deschis ușa | VIDEO

falși angajați gaze bătrân jefuit
Foto: Captură video YouTube (Știri de Cluj)

Un bătrân din Cluj-Napoca a fost jefuit de un grup de falși angajați ai unei firme de gaz. Doi l-au ținut ocupat, iar a treia persoană a căutat banii prin camere și i-a furat, relatează publicația locală „Știri de Cluj”.

Incidentul s-a petrecut pe 30 septembrie și a fost surprins de camera de supraveghere pe care bărbatul o avea instalată în bucătărie. Cele 3 persoane au bătut la ușa unui om în vârstă, sub pretextul ca sunt reprezentanții unei firme de gaz și că trebuie sa facă verificări. Bărbatului i s-au furat 300 de lei.

După ce și-a dat seama că a fost jefuit, bătrânul a sunat la poliție, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție.

Adrian Tudoran, fiul victimei, a declarat că „primul a intrat să vadă dacă e singur, a doua l-a ademenit să meargă la baie, iar a treia a extras banii cu mănuși chirurgicale.”

Poliția a făcut verificări și le-a identificat pe cele 3 persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani și două femei, de 33 și 43 de ani. Cei 3 sunt anchetați pentru furt calificat.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.