Emoționanta poveste din spatele unei poze cu o polițistă supraponderală: „Doamna Geta este o lecție”

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Pe Facebook s-a viralizat o fotografie cu o polițistă supraponderală. Mesajul a fost unul dur: „Poliția Română își face publicitate pe pagina lor cu fotomodele… Dar în trafic te oprește asta. Cum reacționezi?”

De asemenea, cele mai multe mesaje au fost extrem de critice la condiția fizică a polițistei.

Pe pagina de Facebook a Poliției a apărut o poveste despre polițistă. Se numește Geta și colegii spun că a fost extrem de afectată de ironiile la adresa ei.

„Joi dimineața, doamna Geta a intrat cu capul plecat în sediul Brigăzii Poliției Rutiere și a mers direct spre biroul comandantului. Avea lacrimi în ochi și mergea precipitat. În cei 27 de ani de muncă, nimeni nu o mai văzuse așa! Cu toții erau obișnuiți să o vadă mereu zâmbitoare și mai ales să audă „Bună dimineața, copii! Aveți nevoie de ceva?”.

Acum se îndrepta spre biroul comandantului. – Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliției rutiere. E numai greșeala mea! Să știți că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiți supărat pe mine! – Doamna Geta, vă asigur că nimeni nu are ce să vă reproșeze. Și vă mai asigur de ceva, noi vă iubim și vă prețuim enorm!

Un singur lucru vă rog, să nu mai plângeți. Noi chiar vă iubim! În acea zi, doamna Geta nu a ieșit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în așa fel încât să nu fie văzută de nimeni”, scrie pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

A doua zi, colegii au vrut să-i facă o surpriză.

„A venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg. – Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeți în curte. Vă așteaptă cineva! Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aștepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori. – Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteți să ne salutați ca și până acum! – Bună dimineața, copii! Aveți nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoționată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire… – De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!”, mai scriu colegii agentului.

De asemenea, polițiștii mai spun că starea fizică este din cauza unui tratament pe care l-a urmat.

„Doamna Geta este polițista care săptămâna aceasta a devenit virală în mediul online, în special pentru constituția sa fizică. Au fost mulți care au denigrat-o și au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie și-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul și i-a adus această stare fizică.

Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră. Și mai e ceva de menționat, deși ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeași pasiune și cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă. Pentru noi, doamna Geta este o lecție. Pentru voi ce e?”, este încheiată postarea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.