E căutat taximetristul care a dus gratuit o mamă cu copilul bolnav la spital. Ce recompensă i se promite

taxi cluj
Ioan Pugna. Foto: Captură Știrile PRO TV

Taximetriștii din Cluj-Napoca îl caută pe taximetristul care a transportat gratuit la spital o mamă cu copilul bolnav. Femeia nu avea decât 16 lei, iar șoferul a refuzat să îi ia banii.

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj, a declarat pentru Știrile PRO TV că încearcă de câteva zile să verifice știrea. Informația a fost publicată inițial pe un grup de Facebook, iar apoi de site-ul „Știri de Cluj”, dar nu este clar când a avut loc cursa respectivă, și nici cine e autoarea postării.

„A devenit deja o ambiție personală să-l găsesc. Tocmai de aceea, am postat pe pagina asociației, că oferim un premiu, constând în dispeceratul pe 5 ani – gratuit. Iar dacă e angajat, îi oferim o mașină electrică”, a declarat Pugna.

Dispeceratul costă 220 de lei pe lună. În 5 ani, suma economisită ar ajunge la 13.200 de lei, adică peste 2.600 de euro.

Iată schimbul de replici dintre mamă și șofer, apărut pe rețelele de socializare:

taxi mamă spital gratis
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.