Dosar penal pentru furt de energie electrică la o Mitropolie

FOTO: Dolj TV/captură video Youtube
FOTO: Dolj TV/captură video Youtube

Polițiștii craioveni au deschis un dosar penal pentru furt de curent electric. Sesizarea a fost făcută de reprezentanții companiei de distribuție, care susțin că au fost realizate branșamente ilegale la un imobil de pe strada Mitropolit Firimilian. Presa locală spune că este vorba despre Mitropolia Craiova.

Și Digi 24 afirmă că dosarul penal „a fost întocmit pe numele instituției, Mitropolia Olteniei”.

„Polițiștii din cadrul Secției de poliție 1 Craiova s-au deplasat la un imobil de pe raza localității ca urmare a unei solicitări efectuate de către reprezentanții CEZ. În urma sesizărilor colegii mei au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de energie electrică”, a declarat pentru Dolj TV o purtătoare de cuvânt al IPJ Dolj.

Jurnalul Olteniei spune că ar fi vorba despre două branșamente ilegale, cel mai probabil vechi și deocamdată nu se știe cine, când și de ce le-a făcut. „Surse apropiate anchetei spun însă că nu este vorba despre alimentarea întregii clădiri cu energie electrică furată, Mitropolia având contract cu furnizorul de energie electrică”, precizează cotidianul citat.