Doi deputați au făcut scandal într-un fast food. Au refuzat să poarte măști de protecție și i-au înjurat pe polițiști

poliția DNA achiziții
FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Doi deputați PSD au fost amendați cu 2.600 de lei după ce au refuzat să poarte măști de protecție într-un fast food din Centrul Vechi al Bucureștiului. Aceștia au făcut scandal și i-au înjurat pe polițiști.

Potrivit Digi24.ro, cei doi sunt Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, deputați PSD de Vaslui. Unul dintre ei a primit o amendă de 1.600 de lei, iar celălalt 1.000 de lei.

„În această dimineață, o patrulă a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant”, transmite Poliția, printr-un comunicat.

Polițiștii au intervenit la fața locului și l-au găsit pe bărbat, alături de un prieten care, la rândul lui, a avut un comportament similar.

„În urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, precizează sursa citată.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.