„Discipolul” de la Cluj al lui Dragnea îl compară pe şeful PSD cu Napoleon

Liviu Dragnea, comparat de liderul PSD Cluj cu Napoleon Bonaparte
Liviu Dragnea, comparat de liderul PSD Cluj cu Napoleon Bonaparte

Horia Nasra, președintele PSD Cluj și deputat al României, i-a luat apărarea liderului Liviu Dragnea pe fondul tensiunilor cu premierul Mihai Tudose, spunând că ”și Napoleon se mai certa cu generalii lui”.

”Sunt bârfe care nu coincid deloc cu realitatea. E normal să existe puncte de vedere diferite și în PSD. Acest lucru nu însemană că la vârful partidului nu avem o echipă puternică. Atât Liviu Dragnea cât și Mihai Tudose nu au alt scop decât să implementeze programul de guvernare promis la alegeri. Nu se pune problema de vreo ruptură, sunt convins de acest lucru”, a declarat Nasra, citat de Actual de Cluj.

Nasra, care a fost susținut intens de Liviu Drangea pentru a prelua ramura clujeană a PSD-ului, este, însă, conștient de efemeritatea destinelor politice.

”Legat de ceea ce se va întâmpla în viitor, nu sunt un ghicitor în cărți, nu pot să prezic eu cât va mai rămâne LIviu Dragnea la președinția PSD. Din punctul meu de vedere să rămână cât mai mult. Și dacă va fi să fie altfel, asta este, mergem mai departe. Totul are un început și un sfârșit, sunt conștient și nu pretind nici eu că trebuie să rămân o viață la șefia PSD Cluj”, a explicat Nasra pentru sursa citată.

Cornel Itu, liderul PSD Dej și deputat cu ștate vechi în Parlamentul României, i-a luat apărarea lui Mihai Tudose, fiind colegi în Comisia pentru Politici Economice, din Camera Deputaților.

”Îl știu pe Mihai Tudose, știu că este suficient de matur încât să pună pe primul plan interesele țării și ale partidului. Sigur, sunt și vor mai fi multe zvonuri, dar sunt convins că și Liviu Dranea și Mihai Tudose înțeleg că avem nevoie de liniște și de o bună colaborare. Personal, chiar cred că lucrurile vor intra pe un făgaș normal și că nu se va ajunge la o situție de criză”, a precizat Itu.

Rămâne de văzut cum se va încheia această nouă criză internă a PSD-ului, mai multe discuții despre o posibilă remaniere a Guvernului condus de Mihai Tudose urmând să aibă loc astăzi.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.