Deputat PSD: Sunt supărat pe poporul român

Referendumul pentru familia tradițională avea nevoie de aproape 6 milioane de voturi pentru a fi validat FOTO: Brett_Hondow/Pixabay.com
FOTO: Brett_Hondow/Pixabay.com

Deputaul PSD Cătălin Rădulescu spune că este supărat pe poporul român pentru eșecul referendumului pentru familie și critică partidul din care face parte și Biserica, pentru că nu s-au implicat mai mult.

„Personal, sunt mâhnit şi este pentru prima dată când sunt supărat pe poporul român (…), pentru că 87% suntem ortodocşi, credincioşi, creştini şi noi n-am înţeles nimic, absolut nimic, că acest vot până la urmă era din respectul pe care trebuia să-l dăm pe de o parte celor trei milioane de oameni care au cerut acest referendum, dar care cred că nici ei nu s-au dus toţi la vot, iar pe de altă parte era vorba de respect pentru înaintaşii noştri, pentru ce au clădit ei în decursul timpului”, a declarat la RFI deputatul PSD.

Rădulescu e de părere că era nevoie de o campanie mai agresivă. „Eu aş fi organizat altfel, eu aş fi mediatizat foarte mult, aş fi explicat foarte mult în emisiuni de televiziune, aş fi făcut o campanie mult mai agresivă, în sensul bun al cuvântului.

Eu cred că o vină mare o are şi Biserica. Chiar nu înţeleg cum Biserica n-a reuşit, noi fiind 87% ortodocşi şi credincioşi, cum n-a reuşit Biserica să scoată 30%.

Hai să mai clarificăm o chestiune: aici a fost o mare minciună şi o mare capcană, noi nu suntem 18 milioane de alegători, eu vreau să ridic această problemă în Parlamentul României”, a declarat deputatul PSD.

Cătălin Rădulescu cerea o analiză în partid pentru că Liviu Dragnea „şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult” să se implice toate organizaţiile PSD din ţară.

„Preşedintele Liviu Dragnea şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult să se implice toate organizaţiile noastre PSD din toată ţara (…).

Dacă oamenii din teritoriu n-au făcut ceea ce ar fi trebuit, trebuie făcută o analiză la nivel de partid şi cine n-a ştiut să-şi facă treaba trebuie să răspundă.

Sunt convins că trebuia făcut altfel. Trebuia să se implice mult mai mult şi partidul şi Biserica. Nu mai spun că ceilalţi din Opoziţie chiar nu s-au implicat, ci din contră, au boicotat în mod permanent acest lucru”, a mai spus Cătălin Rădulescu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.