Demisie la Cotroceni: Purtătoarea de cuvânt Mădălina Dobrovolschi are alte planuri

Mădălina Dobrovolschi. Foto: Presidency.ro

Jurnalista Mădălina Doborovolschi, fostă Pușcalău, și-a dat demisia din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis.

După trei ani în care a transmis vorbele președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi și-a dat demisia, transmițând un mesaj scurt.

”Se încheie o etapă frumoasă din viața mea profesională. Îi mulțumesc președintelui pentru încredere, susținere și ocazia de a învăța mai mult. Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte”, a declarat Mădălina Dobrovolschi, pe Facebook.

Mădălina Dobrovolschi, care a activat în jurnalismul TV la postul național, la Antena 3 și la B1 TV, a fost cea care a moderat confruntarea dintre Iohannis și Victor Ponta, înaintea alegerilor prezidențiale din 2014.

În august 2016, președintele Klaus Iohannis – ale cărui intervenții sunt mai mult rare decât dese și mai mult distante, decât calde – a numit-o pe Mădălina Dobrovolschi în funcția de purtător de cuvânt.

Jurnalista și-a făcut treaba în nota președintelui, nereușind să susțină, în trei ani de zile, nicio conferință de presă memorabilă. Mădălina Dobrovolschi nu a anunțat încă încotro își va îndrepta atenția în perioada următoare.

Rămâne de văzut cine o va înlocui pe frumoasa jurnalistă la Palatul Cotroceni.