Degeaba îți cumperi un șemineu de calitate dacă nu folosești și materiale pe măsură

Dacă ești unul dintre acei clienți pentru care calitatea și siguranța familiei primează înainte de toate și îți dorești o sobă izolată sau un semineu pe lemne rezistent, cu durată mare de viață, atunci singura soluție potrivită pentru tine, constă în alegerea materialelor de construcție de foarte bună calitate, cărora li se adaugă designul inconfundabil redat de îmbrăcămintea din piatră și brâul din lemn, soluții estetice și practice deopotrivă, pentru un cămin călduros, decorat cu stil și mult bun gust. În acest sens, Pefoc îți oferă o gamă variată de placi izolatoare din calsil, produse ecologice și certificate, preferate de specialiștii din domeniu, grație montajului facil și a izolației superioare a șemineului tău.

Nu are rost să-ți achiziționezi un șemineu costisitor dacă investiția în materialele de construcție și cele destinate izolării corespunzătoare este tratată superficial! Trebuie să înțelegeți că pentru construirea corectă a unor șeminee sau sobe teracota de calitate superioară, care să ofere randamentul așteptat pentru un timp îndelungat, pe lângă elementele constitutive ale lucrării, este nevoie și de o serie de soluții și materiale de montaj care să nu facă rabat de la calitate și siguranță. Dacă ești de acord cu cele menționate până acum, află că PEFOC, prin intermediul specialiștilor săi temeinic instruiți, îți pune la dispoziție întreg acest univers de produse care face posibilă construirea și montarea șemineului tău, în cel mai profesionist mod cu putință și în cele mai sigure condiții de instalare, astfel:

Adezivi și plăci izolatoare din silicat de calciu

Conform caracteristicilor de înaltă performanță, plăcile de silicat din gama profesională sunt ideale pentru construcția șemineelor, izolarea cuptoarelor, a sobelor, a coșurilor de fum sau al oricăror alte zone cu temperaturi înalte ce necesită o izolare cât mai eficentă. Adezivii și plăcile de calsil de înaltă calitate, rezistente la temperaturi înalte și care nu dăunează sănătății în timpul funcționării sau în timpul prelucrării și montajului, sunt disponibile la noi, în diferite mărimi / cantități, astfel încât să corespundă tuturor cerințelor clienților noștri.

Materiale pentru echiparea și susținerea șemineului

Gama cuprinde produse estetice de înaltă calitate, pentru un șemineu pe gustul oricărui client, cu garanția rezistenței pe viață. Brâul pentru șemineu construit frontal, îi adaugă acestuia un plus de aspect, transformându-l într-un veritabil obiect de decor interior. De asemenea, suporții pentru șemineu și termoșemineu, fac posibilă amplasarea și montarea acestora, la înălțimea sau adâncimea dorită.

Materiale izolatoare pentru șeminee și coșuri de fum

Izolarea șemineului, a coșului de fum precum și a burlanelor – ignifug și termic – este un aspect foarte important pentru o funcționare în siguranță. De asemenea, pentru un montaj de calitate și rezistent al șemineului și al coșului de fum, alege să utilizezi materiale inovatoare, tubulatură izolată și pătură de vată ceramică, produse la parametri tehnici superiori. Tot aici, menționăm plăcile Vermiculita – rezistente la temperaturi înalte și ușor de prelucrat, acestea sunt ideale pentru construcția șemineului pe lemne, folosite atât ca și material izolator, cât și ca soluție de căptușire interioară a focarelor, sobelor și a termoșemineelor.

În plus, PEFOC este locul potrivit de unde îți poți achiziționa o întreagă gamă de produse specializate precum: mortar (cu preparare rapidă), beton, adezivi (placare sobe sau șeminee), ciment aluminos (refractar), dar și zidărie refractară. Toate produsele comercializate de noi sunt termorezistente și special concepute pentru aplicabilitate în domeniul construcțiilor de șeminee, cuptoare, montaj sobe s.a. datorită rezistenței testate în cele mai aspre condiții de temperatură și expunere la foc.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.