De ce crede Țuțuianu că PSD este un ”partid de maimuțe”

Adrian Țuțuianu. Foto: Vocea Dâmboviței

Liderul PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu și-a insultat colegii de partid, despre care crede că s-au comportat ca niște maimuțe, adăugând că Guvernul este ”o tragedie”.

Ținta preferată a lui Țuțuianu a fost ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă:

”Cel mai idiot ministru este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el. Şi are legătură cu economia următoare: a avut o vulcanizare”, a declarat Adrian Ţuţuianu, potrivit unor înregistrări din timpul unor ședințe de partid la nivel local, publicate de România TV.

Liderul PSD Dâmbovița a spus că imaginile au fost ”livrate prelucrate” și că unele pasaje sunt scoase din context.

Țuțuianu, care a fost printre contestatarii lui Dragnea și a semnat celebra scrisoare rămasă fără niciun efect în urma Comitetului Executiv al PSD, și-a exprimat îngrijorarea față de situația dezastruoasă în care se află partidul și mai ales liderul acestuia în sondaje.

”Iohannis îl bate pe Dragnea de-l zvântură”

”Azi, în condiţiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate şi pe Tăriceanu, o bate şi pe Firea, îl bate şi pe Dragnea de-l zvântură”, a mai precizat Ţuţuianu.

“Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la preşedinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l ştie. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu ştiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuţe. Schimbarea a trei prim-miniştri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniştri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie”, le spunea Adrian Țuțuianu pesediștilor dâmbovițeni, potrivit imaginilor.

Acesta s-a apărat, spunând că este de 20 de ani în PSD, că este om de partid și că a muncit mult să construiască o organizație în Dâmbovița.