De ce ar trebui sa investești într-un aspirator profesional?

aspirator profesional

Tuturor ne place curatenia, dar stim ca este greu de facut si de mentinut. Hotelurile, restaurantele sau institutiile necesita o atentie mai mare atunci cand vine vorba despre mentinerea curateniei. De aceea, un aspirator profesional poate reprezenta un ajutor real, acest dispozitiv avand o putere mult mai mare de aspirare decat un aparat clasic.

Iata cateva avantaje pe care le ofera un aspirator profesional achizitionat de la o companie cu experienta, precum Polti.ro:

  1. Asigura o economisire a timpului

Orice persoana care a folosit un dispozitiv modern pentru a face curatenie stie ca acesta rezolva o mare parte din treaba. Daca vei folosi un aparat nepotrivit atunci cand vrei sa scapi de murdaria din incaperi, procesul ar putea dura foarte mult timp. Un aspirator profesional te va ajuta sa economisesti timp si sa termini curatenia rapid. In plus, acest aparat performant va avea rezultate mult mai bune decat un aspirator clasic.

  1. Este mai rezistent decat un aspirator normal

Investeste intr-un aspirator profesional si te vei bucura de el mult timp. Acest dispozitiv modern este construit in asa fel incat sa reziste la multe utilizari, in comparatie cu un aspirator clasic care nu va oferi aceleasi rezultate excelente si se va deteriora mai rapid. De aceea, un aspirator profesional este mai costisitor decat unul normal, dar iti vei da seama ca pe termen lung este mai avantajos.

  1. Poti opta pentru varianta multifunctionala

Multe persoane cred ca un aspirator profesional este un dispozitiv care functioneaza doar pe carpete sau covoare, insa trebuie sa stii ca poti alege un model multifunctional care va oferi mai multa flexibilitate decat cel clasic.

De exemplu, modelul de aspirator profesional cu abur Polti Mondial Vap 4500 are multiple functii, printre care se numara si cea de aspirare cu filtrare prin apa, cea de spalare cu apa calda sau rece si detergent, precum si cea de injectie / extractie.

Chiar daca are multe functii, nu trebuie sa confunzi un aspirator profesional cu aparatele de curatat cu inalta presiune. Aspiratoarele pot fi utilizate pentru a curata diverse tipuri de pardoseli, in timp ce un aparat de curatat cu presiune poate fi folosit pentru exterior sau pentru spalarea autovehiculelor.

aspirator-profesional

Ce aspirator este recomandat pentru industria hoteliera?

Daca detii un hotel, ar trebui sa stii ca profesionistii recomanda folosirea unui aspirator profesional cu abur, deoarece ofera urmatoarele beneficii:

– in cazul contaminarilor cu substante biologice, aspiratorul profesional va elimina efectele lor de pe orice tip de material;

– poti folosi un aspirator profesional cu abur pe orice tip de suprafata sau de murdarie;

– acest dispozitiv poate patrunde si in zonele greu accesibile;

– folosirea aburului va reduce considerabil consumul de apa si de detergenti chimici utilizati in procesul de curatenie.

Prin urmare, daca vrei sa ai o curatenie impecabila in spatiile pe care le administrezi, fara sa fie necesar un efort mare, apeleaza la magazinul online Polti.ro. Aici vei gasi o gama variata de aspiratoare profesionale, aceasta companie italiana fiind prezenta in Romania inca din anul 2007. Intra pe site, comanda un aspirator profesional si bucura-te de ofertele speciale, precum si de livrare gratuita la comenzile peste 200 de Lei!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.