De ce ai nevoie de un purificator de aer: 3 motive convingătoare

Aerul curat nu este doar important, ci esențial vieții. Poluarea și degradarea constantă a calității acestuia provoacă multe probleme de sănătate. Un purificator de aer este soluția ideală în această situație.

Purificatoarele și dezumificatoarele de aer îndepărtează substanțele poluante din aer, fiind indicate mai ales persoanelor care suferă de alergii sau astmaticilor. Fumătorii și persoanele expuse fumului de țigară pot, de asemenea, avea multe beneficii de pe urma utilizării unui astfel de aparat.

Un dezumidificator și purificator de aer cu consum redus de energie costă mai puțin de 900 de lei și vă poate ajuta pe tot parcursul anului. Dispune de funcție de uscare a rufelor, utilă în special în lunile de iarnă.

Este un produs ideal pentru spații de până în 55 de metri pătrați, cu două filtre de aer: HEPA + Carbon. Acestea curăță aerul de spori de mucegai, polen, praf, acarieni, păr de animale și alte 99% particule mai mari de 0,3 microni, dar și de mirosuri neplăcute și alte substanțe nocive din aerul filtrat.

Mai mult, aparatul produs de AlecoAir are și funcție de ionizare a aerului, care ajută la energizarea corpului, la accelerarea metabolismului și la îmbunătățirea circulației sângelui și a sistemului imunitar.

Purificator de aer și uscător de rufe

Acest purificator de aer, care poate fi folosit și ca uscător pentru rufe, are funcție de blocare a butoanelor pentru copii, un consum redus de energie, și oferă o gamă variată de setări și preferințe.

Printre marile beneficii ale purificatoarelor de aer asupra sănătății este că poate preveni chiar răspândirea bolilor, fiind eficiente împotriva a 13 patogeni cunoscuți, printre care răceala și pojarul.

De asemenea, atmosfera din camera va fi una mereu plăcută, fără vreun miros neplăcut, cu un aer curat, lipsit de praf sau alte particule nocive.

De ce ai nevoie de un purificator de aer. 3 motive:

1. Curățenie

Purificatoarele de aer curăță aerul din casa dumneavoastră. Potrivit studiilor realizate în domeniu, aerul din interiorul este de câteva ori mai murdar decât cel de afară. Un aer mai curat este un aer mai sănătos.

2. Benefic și pentru animalele de companie

Un purificator de aer vă ajută cu curățenia și când vine vorba de animalele de companie. Părul lăsat de câini sau pisici nu mai este o problemă, iar mirosurile acestora vor fi și ele filtrate.

3. Prețul

Aparatele de purificare a aerului nu sunt scumpe, consumă puțină energie și sunt ușor de întreținut.