Dăncilă lovește din nou: „Nicio mamă să nu-i fie frică”

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Viorica Dăncilă, premier, lider PSD, fost europarlamentar și candidat la președinția României a mai călcat o dată în străchini, declarând „nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”.

Dacă la începuturile mandatului său la Palatul Victoria, Viorica Dăncilă era mai generoasă în gafe, numărul acestora se micșorase destul de mult în ultima vreme.

După celebrul ”orice om îi e frică de o plângere penală”, doamna din Videle a revenit azi cu o perlă la fel de frumoasă, însă la forma negativă.

”Am convingerea că avem nevoie de echuilibru în această țară. Avem nevoie de un președinte activ, care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, care să respecte instituția și care să aibă o relație interinstituțională corectă cu Guvernul și Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar din această țară să nu se teamă teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”, a spus Viorica Dăncilă, imediat după depunerea candidaturii pentru Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă a declarat, aseară, la o emisiune TV că vrea să devină președinte cu voturile femeilor și a persoanelor în vârstă din România.