Dacia a deschis comenzile pentru noul Duster. Cât costă cea mai ieftină variantă

Duster FOTO: Dacia
Duster FOTO: Dacia

La sfârșitul lunii februarie, la Salonul Auto de la Geneva, Dacia a prezentat în premieră mondială noua generație, a treia, a Duster.

Mașina poate fi acum comandată în toate showroom-urile Dacia din România. Prețurile pentru Duster 3 pornesc de la 18.800 de euro și ajunge până la 26.650 de euro.

Noua gamă Duster este construită pe trei nivele de echipare: Essential, Expression și un nivel superior, cu două variante distincte, dar complementare, Extreme și Journey, disponibile la același preț.

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare: ECO-G 100, cu alimentare mixtă benzină și GPL, TCe130, care combină un motor pe benzină de nouă generație de 1,2 litri, turbo, cu un sistem mild hybrid de 48V, și HYBRID 140 (prezent deja pe modelul Jogger), cuplat cu o cutie de viteze automată.

Prețurile variază între 18.800 euro (TVA inclus), pentru versiunea Essential ECO-G 100, și 26.650 euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey echipate cu motorizarea HYBRID 140.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.