Cum va fi vremea în următoarele cinci zile

FOTO: Free-Photos/Pixabay.com
FOTO: Free-Photos/Pixabay.com

Vremea se răcește în următoarele zile. Potrivit meteorologilor, vor fi înnorări și temporar va ninge slab. Temperaturile minime vor fi cele apropiate de cele normale pentru această perioadă, încadrate între -8 și 1 grad Celsius.

Vremea va continua să se răcească vineri, iar în toate regiunile valorile termice se vor situa sub cele normale ale acestei perioade. Va fi ger mai ales noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în regiunile vestice, nordice și nord-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 și 1 grad, iar cele minime între -15 și -3 grade.

Va fi rece și sâmbătă. Gerul se va face resimțit mai ales în nord și încentru și local în nord-vest. Nebulozitatea se va accentua şi se va extinde dinspre nord-vest, cuprinzând treptat majoritatea regiunilor.

Local şi temporar va ninge la munte, în vest, centru şi nord şi pe spaţii mici în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 şi 1 grad, iar cele minime între -10 şi -2 grade.

Duminică, luni și marți vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țării. Dimineața și noaptea va fi ger cu precădere în regiunile intercarpatice. E posibil să apară ninsori slabe în special la munte și jumătatea de nord a țării.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.