Cum arată și ce știe să facă un super gadget electric: Monociclu cu o roată Inmotion V10F

Trăim în epoca vitezei și a transportului urban tot mai aglomerat. Mașinile clasice încep să nu mai fie o soluție viabilă din mai multe motive: de la poluare, până la spațiul mare pe care îl ocupă într-un oraș deja suprapopulat.

Toată lumea vorbește din ce în ce mai mult despre vehiculele electrice și soluția pe care ele o reprezintă pentru un viitor mai green, mai prietenos cu mediul si cu aerul pe care tot noi îl respirăm.

AirMotion este un proiect care se ocupă tocmai cu promovarea soluțiilor de transport care sa ne păstreze un aer cât mai curat și mai sănătos, AirMotion ofera în România o gamă largă de vehicule electrice marca Inokim, Inmotion, Pulse by Bravo Sport sau AirWheel, precum monocicluri electrice, scutere, skateboarduri electrice sau trotinete electrice.

Din gama largă de produse electrice și prietenoase cu mediul, ne-a atras atenția, și vă prezentăm și vouă mai detaliat, un model de monociclul electric cu o roata, Inmotion V10F. Dacă nu ați urcat niciodata pe un monociclu, nu vă speriați: nu e atât de dificil de manevrat pe cât pare la prima vedere.

Comparativ, e la fel de ușor de utilizat precum un hoverboard, însă modelul de monociclu pe care vi-l recomandăm are câteva atuuri în fața tuturor celorlalte mijloace de transport electrice.

În primul rând, acest model de monociclu Inmotion V10F este un model foarte nou și are o autonomie record de 90-100km, se apropie de performanțele unora dintre mașinile electrice.

Da, chiar ați citit bine, Inmotion V10F poate parcurge cu o singură încărcare până la 100km. Viteza este limitată electronic la 25km/h, însă în condițiile unui spațiu special amenajat, poate atinge viteze de până la. E ideal pentru transportul până la locul de muncă într-un oraș aglomerat sau pentru o plimbare în oraș sau chiar în parc.

Monociclul electric cu o roata Inmotion V10F e foarte ușor de transportat deoarece are o funcție specială pentru plierea pedalelor, iar greutatea sa e de 20,6kg.

Printre alte caracteristici foarte avantajoase ale acestui monociclu de la AirMotion este versabilitatea gadgetului electric care e făcut să reziste la temperaturi cuprinse între -10 grade Celsius până la +40. Furnizorul nu recomandă, insă, folosirea lui pe drumuri alunecoase sau acoperite de zăpadă.

Greutatea maximă pe care o poate transporta este de 120kg, un plus important dat fiind că majoritatea vehiculelor electrice de pe piață se limitează la 90-100kg. Timpul necesar pentru încărcarea completă a acumulatorilor este de 8 ore, lucru de înțeles dată fiind autonomia foarte mare. Practic, peste noapte, monociclul poate fi încărcat complet pentru ca a doua zi să străbată până la 100km.

Puterea motorului este de 2000w, prezintă o protecție împotriva apei de tip IP55 și capacitatea bateriei e de 960Wh(12,8Ah). Roata pneumatica este de 16 inch, e dotat cu benzi reflectorizante dar și cu bec, iar înclinația maximă la care poate urca este de 30 de grade.