Cristina Țopescu va fi incinerată. Unde va avea loc ceremonia

cristina țopescu
Foto: Pagina de Facebook Cristina Țopescu

Fosta jurnalistă Cristina Țopescu va fi incinerată, transmite postul național TVR într-un comunicat de presă.

Trupul său neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) din București miercuri, 15 ianuarie, la ora 14.00.

Ceremonia de incinerare va avea loc joi, 16 ianuarie 2020, la Crematoriul Vitan Bărzeşti.

Miercuri, 15 ianuarie 2020, de la ora 22.30, TVR 1 a programat o ediție specială „In memoriam Cristina Țopescu”, un colaj de secvențe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum „Duelul Vedetelor” sau „Revelioanele anilor ‘90”, la care a participat și Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu a fost descoperită moartă în vila sa din Otopeni în seara zilei de duminică, 12 ianuarie.

Ea a fost descoperită după ce vecina ei a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ilfov că nu a mai văzut-o de aproximativ 3 săptămâni. Trei dintre câinii Cristinei Țopescu au murit și ei, cel mai probabil de sete sau de foame.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul său. Deocamdată nu a fost stabilită cauza exactă care a dus la moartea fostei jurnaliste.

În prezent, Cristina Țopescu era consiliera unui secretar de stat din Ministerul Sănătății. Avea 59 de ani și era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.