Criminalul din Caracal a recunoscut că a ucis două fete

Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și pe Luiza Melencu (18 ani). Ucigașul din Caracal susține că fetele ar fi venit de bună voie la el acasă.

Cazul crimelor de la Caracal, care a șocat întreaga țară, după ce una dintre victime, Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la 112, însă autoritățile române au intervenit cu mare și rușinoasă întârziere, după 19 ore, când era prea târziu.

”A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Apărătorul din oficiu al ucigașului susține că nu ar exista alte crime.

Până acum, anchetatorii n-au reușit să găsească trupurile celor două fete, însă, se pare, că Gheorghe Dincă le-a spus polițiștilor să caute într-o groapă de gunoi din apropierea casei sale.

Criminalul și-a recunoscut faptele, după ce oamenii legii au găsit dovezi clare, printre care și probe ADN ale prezenței Alexandrei Măceșanu în casa și mașina acestuia.