Crimele de la Caracal. Rămășițe umane descoperite într-o pădure

Gheorghe Dincă FOTO: Poliția Română
Gheorghe Dincă FOTO: Poliția Română

Anchetatorii au găsit rămășițe umane într-o pădure din apropiere de Caracal. Potrivit Digi24, Gheorghe Dincă este cel care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi aruncat bucăți din corpul Luizei Melencu, tânăra dispărută anul acesta, în luna aprilie.

Despre această tânără în vârstă de 18 ani, principalul suspect în cazul disparițiilor de la Caracal i-a dus pe anchetatori pe piste false și le-a spus că a aruncat trupul în Olt, apoi că în Dunăre.

Noua echipă de anchetatori, formată în mare parte din specialiști de la DIICOT București și criminaliști ai Poliției Capitalei, fac cercetări acasă la Gheorghe Dincă, dar și în împrejurimi.

Printre altele, criminaliștii cercetează și un câmp de floarea soarelului de lângă Caracal, la marginea drumului național care face legătura cu Craiova, la câțiva kilometri de casa lui Gheorghe Dincă.

Potrivit unor surse, Dincă ar fi spus că în această zonă ar fi aruncat telefonul Luizei Melencu.

De asemenea, anchetatorii urmează să spargă mai multe gropi betonate care se află în curtea lui Gheorghe Dincă.

După ce a participat la perchezițiile locuinței sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt. De aici a fost adus în această dimineață pentru a asista.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani dispărută în urmă cu două săptămâni. Dacă în cazul Alexandrei sunt probe ADN care dovedesc prezența ei în casa principalului suspect, în cazul Luizei, anchetatorii nu au până acum decât mărturia lui Gheorghe Dincă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.