Condamnarea lui Liviu Dragnea, subiect pentru casele de pariuri? Ce cotă are?

Liviu Dragnea FOTO: Captură video Facebook
Liviu Dragnea FOTO: Captură video Facebook

Casele de pariuri profită nu doar de pe urma pariurilor sportive, ci și de pe seama deciziilor din justiție. Românii pot paria pe verdictul pe care îl va da Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul lui Liviu Dragnea.

Curtea Supremă va decide luni, 27 mai, în cazul angajărilor fictive de la ”Protecția Copilului” Teleorman, în care procurorii DNA au cerut 7 ani de detenție pentru Liviu Dragnea. O posibilă condamnare ar putea marca finalul carierei politice a liderului PSD, care mai are la activ o condamnare definitivă, la doi ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare.

Dacă românii pot paria și pe rezultatul alegerilor europarlamentare, care au loc duminică, 26 mai, mai nou, casele de pariuri au deschis și un eveniment special: decizia ÎCCJ în dosarul lui Liviu Dragnea.

Astfel, cea mai mică cotă, care, în cazul că se adeverește, aduce un profit de 40 la sută din suma pariată, este pentru amânarea deciziei.

Cea mai mare cotă, care aduce de 51 de ori mai mulți bani decât suma pariată, este pentru o condamnare de peste 61 de luni de închisoare pentru Dragnea.

O pedeapsă cu detenția între 3 și 4 ani de zile are o cotă de 1.70, în timp ce o pedeapsă între 25 și 35 de luni are cotă 2.00.

Curtea Supremă a amânat în repetate rânduri finalizarea procesului lui Dragnea, luând în considerare multe dintre obiecțiile avocaților liderului PSD.

În prima instanță, judecătorii au decis că Dragnea este vinovat și l-au condamnat la 3 ani și 6 luni de pușcărie.