Concluzia unui primar: Dacă nu bei, e foarte dificil să-ți petreci timpul liber

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Primarul din Oltenița, Petre Țone, a făcut o declarație care a provocat multe interpretări pe rețelele sociale. Într-o emisiune la o televiziune locală, primarul a spus că, încercând să atragă atenție că în oraș nu prea sunt oferte de petrecerea timpului liber, localnicii beau alcool.

„La noi în oraș nu ai cum să îți umpli timpul liber dacă nu ești…consumator de alcool”, a spus primarul. (…) Eu nu intru în cârciumi, nu beau, e foarte greu să îți petreci timpul în Oltenița dacă nu bei. La ora actuală e foarte dificil să îți petreci timpul liber…”, a declarat primarul Petre Țone.

În interviu, primarul expunea investițiile care s-au făcut în 2019 și planurile instituției pe care o conduce pentru 2020, astfel încât localnicii să aibă o ofertă variată de petrecerea timpului liber.

În 2019, în luna aprilie, primarul Petre Țone, unul dintre cei mai vechi PSD-iști, le transmitea colegilor de partid că în Oltenița a încercat să creeze „un cadru” în care oamenii să aibă și o viață activă din punct de vedere al „frumosului”.

„În ciuda criticilor de care am parte încerc să creez un cadru în care oamenii, pe lângă, un nivel de trai mai bun, să aibă şi o viaţă activă şi din punct de vedere al „frumosului”. Dacă mergeţi acum în Parcul Central, e ceva de vis acum. Avem alei întregi cu lalele, la fel cum e şi în faţa Primăriei, ori pe drumul dispre gară. Cred că aţi observat cât sunt de frumoase!

Unul dintre cei mari contestatari ai mei care spunea că vom face o parcare la parc, se plimba deunăzi cu copiii pe acolo. Cineva l-a întrebat cum e cu parcarea iar dumnealui a dat un răspuns de toată jena „Păi ce, nu trebuia să facă asta? Că doar d-aia e acolo, la Primărie!”

În momentul în care am iniţiat lucrările de modernizare a Parcului, m-au contestat şi m-au făcut în toate felurile. El mi-a făcut şi o plângere penală că am tăiat nişte pomi în zonă. Dar acum, se bucură împreună cu copiii săi de cum arată locaţia. Mie mi se pare normal pentru că eu nu-s doar primarul PSD-ului”, spunea primarul Petre Țone.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.