Cod galben de ger în 13 județe. Minimele vor fi de -25 de grade Celsius

FOTO: Myriams-Fotos/Pixabay.com
FOTO: Myriams-Fotos/Pixabay.com

Meteorologii anunță că de miercuri până sâmbătă vremea va fi geroasă în 13 județe. Temperaturile mimine pot ajunge și până la -25 de grade Celsius.

În perioada 8-11 februarie este valabil un cod galben de frig, avertizează ANM. În cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramureșului și Moldovei, vremea va fi deosebit de rece, mai ales noaptea și dimineața va fi ger, iar temperaturile minime se vor situa în general între -25 și -18 grade.

Nopțile și diminețile vor fi local geroase și în restul țării, astfel că temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -18 și -8 grade.

Și în București vremea va fi rece în timpul noților și dimineților. Vor fi temperaturi maxime de 0…4 grade şi minime de -8…- 6 grade, mai coborâte în zona periurbană până în jurul valorii de -10 grade. E posibil să ningă slab și trecător.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.