Ciolacu: „Dacă câștigă Simion alegerile europarlamentare plec a doua zi”

ciolacu simion
Foto: Facebook

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi seara, la România TV, că va demisiona din funcția de președinte de partid dacă AUR câștigă alegerile europarlamentare din iunie, relatează G4media.ro.

„Dacă câștigă Simion alegerile europarlamentare plec a doua zi. Sunt ferm convins că vom fi pe primul loc, am un șef de campanie foarte bun, pe domnul Tudose”, a declarat premierul.

„Cele mai importante sunt primele alegeri, cele europarlamentare. În momentul în care ai pierdut alegerile ai plecat, e o regulă de aur”, a mai spus el.

Cel mai recent sondaj de opinie realizat de INSCOP la solicitarea News.ro, publicat la începutul lunii decembrie, arată că 30,2% dintre cei care ar merge la urne ar vota cu PSD.

PNL ar obține 20,1% la alegerile parlamentare, iar AUR 19,5%. USR ar lua 11,9%, iar partidul Dianei Şoşoacă, S.O.S. România, ar lua 5,2%. UDMR ar obține 4,9%.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.