Ciolacu: ”Acest Guvern e deja născut mort! Acum va începe cel mai negru coşmar”

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, partid care a obținut cele mai multe voturi la cele mai recente alegeri parlamentare, însă a fost trimis în opoziție de alianța formată de PNL, USR-PLUS și UDMR, critică dur noul Guvern al țării.

”Acest Guvern e deja născut mort. Ştiţi că veţi pleca foarte repede. PSD nu va vota niciodată un astfel de Guvern. Sunteţi o ruşine naţională”, a tunat de la tribuna Camerei Deputaților pesedistul Marcel Ciolacu, frustrat de perspectiva a patru ani petrecuți în opoziție.

Faptul că PSD e pe cale să scape, după multă vreme, frâiele puterii centrale, nu îi e pe plac lui Ciolacu.

”Domnule Orban-Cîţu aţi venit azi în Parlament cu un Guvern cu liste de interese. Nu aveţi nicio soluţie în programul de guvernare, nicio măsură pentru viaţa românilor, nicio reformă. Aţi venit doar să prăduiţi cât de mult puteţi. Să privatizaţi sănătatea, să creşteţi taxele, să omorâţi agricultorii români”, a mai spus Marcel Ciolacu, potrivit Adevărul.

”Domnule Orban ţineţi minte ce vă zic astăzi în Parlamentul României – aţi sperat să vă salvaţi, dar de abia acum va începe cel mai negru coşmar pe care l-aţi avut vreodată”, și-a încheiat acuzele șeful PSD.

Parlamentarii PSD l-au huiduit pe premierul desemnat, liberalul Florin Cîțu, în plenul Parlamentului.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.