Cine este șoferul care l-a călcat cu mașina pe angajatul unei spălătorii din București

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Un om de afaceri turc s-a predat la Poliție după ce a lovit intenționat cu mașina un bărbat în parcarea unui mall. Potrivit jurnaliștilor de la Observator Antena 1, acesta ar fi fratele unui afacerist supranumit „regele biscuiților” din România.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că cetățeanul turc a vrut să-i calce pe angajații spălătoriei și nu a avut nicio clipă intenția de a frâna.

Cetăţeanul turc este client vechi. Miercuri, în jurul orei 18, şi-a lăsat maşina la spălat şi a cerut pachetul VIP, în valoare de 125 de lei. Le-a dat angajaţilor 150 de lei, dar când s-a întors, probabil nemulţumit de servicii, a vrut banii înapoi. Unul dintre angajaţi i-a spus să meargă sănătos şi i-a dat doar restul. Nervos, individul a început să-l îmbrâncească.

În cele din urmă, cetăţeanul turc s-a urcat în maşină şi a plecat, dar n-a ieşit din parcare. S-a întors să se răzbune. Cel care i-a căzut victimă este fratele angajatului pe care-l îmbrâncise mai devreme.

Şoferul a fugit. Poliţiştii i-au găsit doar maşina, pe Calea Dudeşti, la 2 kilometri distanţă, abandonată în faţa blocului unde locuieşte. S-a predat mai târziu. Locuiește în România de mai bine de 10 ani și are o firmă care se ocupă cu comerțul de cereale. La fel ca fratele lui, are mai multe procese în care este acuzat de evaziune fiscală.