Cine e Elvira Șarapatin, deputata PSD care a lovit un om cu mașina pe trecerea de pietoni și n-a oprit să-l ajute

Elvira Sarapatin. Foto: Camera Deputaților

Deputata PSD de Gorj Elvira Șarapatin a fugit de la locul unui accident rutier pe care l-a provocat astăzi în municipiul Târgu Jiu.

Șarapatin, aflată la volanul SUV-ului său, a rănit ușor un bărbat de 50 de ani, care traversa regulamentar Bulevardul Constantin Brâncuși. Parlamentarul nu a oprit la locul accidentului, însă a revenit în zonă după mai multe minute.

Elvira Șarapatin (68 de ani) s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Șarapatin, care nu este la primul incident rutier din istoria recentă, parcările sale ilegale din mijlocul orașului fiind de notorietate în Târgu Jiu, este la primul mandat de parlamentar.

Cine e Elvira Șarapatin?

Șarapatin a fost multă vreme profesoară de sport la Târgu Jiu, fiind propulsată în diferite posturi de către PSD. De altfel, Șarapatin este președintele organizației de femei din PSD Gorj.

Deputata debutantă a avut multe ieșiri ciudate în ultimii trei ani. În timpul protestelor din Piața Victoriei, Șarapatin spunea că ”indivizii prezenți la adunarea de dezbinare a poporului român, sunt supărați pe Guvernul PSD pentru că au primit prea mulți bani”. Mai mult, cerea Poliției și Jandarmeriei să folosească forța.

Elvira Șarapatin a fost timp de 20 de ani, între 1996 și 2016, consilier județean în Gorj și președinte al Comisiei de învățământ și cultură.

Într-un alt caz, întrebată de ce merită parlamentarii pensii speciale, Elvira Șarapatin a răspuns cu seriozitate: ”D-aia!”

Tot doamna deputat din Gorj le-a transmis colegilor din opoziție care cereau înlăturarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților un înflăcărat ”Ia mai duceți-vă dracului!”.