Cine ar putea fi candidatul comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei

FOTO: gov.ro
FOTO: gov.ro

Liderii PSD și PNL se reunesc, luni, în ședința Coaliției, pentru a decide cine va fi candidatul comun la primăria București. Potrivit unor surse, cele mai mari șanse de a fi nominlizat drept candidatul alianței PSD-PNL le-ar avea managerul spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a confirmat, duminică, într-o emisiune la Digi24, că au fost discuţii cu arhitectul Tiberiu Florescu şi medicul Cătălin Cârstoiu, aceştia fiind testaţi ca posibili candidaţi comuni la Primăria Capitalei şi a mai spus că o decizie va fi luată luni sau marţi.

„Dacă vom avea abordări separate, PSD are candidat pe doamna Firea. Dacă vom avea o abordare comună, vom avea alt candidat care să fie compatibil cu cele două electorate. Ce vă pot spune cu certitudine, atât PSD, cât şi PNL nu vor susţine candidatura domnului Piedone. Vom avea candidaţii noştri sau candidatul nostru comun.

Cu toţii avem în acest moment măsurătorile şi alternativele pentru a lua o decizie. E posibil ca şi în Bucureşti să avem candidaturi separate. Nu e ceva uau.

Ce este cu certitudine stabilit foarte clar, după alegeri, majorităţile în toate administraţiile locale vor fi făcute de PSD şi PNL. Cu alte cuvinte, am depăşit primul hop”, a explicat Marcel Ciolacu, duminică la Digi 24.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.