Cea mai tare cameră de cămin. Studenții câștigători nu mai trebuie să achite taxa de cămin

cameră student
Foto: 27707 / pixabay.com

Studenții din Campusul „Tudor Vladimirescu” din Iași se pot înscrie la concursul „Cea mai tare cameră de cămin”. Câștigătorii nu mai trebuie să achite taxa de cămin până la sfârșitul anului.

Direcția Servicii Studențești a lansat concursul „Cea mai tare cameră de cămin din Campusul „Tudor Vladimirescu”” pentru a-i implica pe studenți în amenajarea cât mai creativă a camerei de cămin în care locuiesc.

Data limită a înscrierii în concurs este 23 octombrie 2022.

Un juriu va evalua camerele de cămin intrate în competiție. Acesta va fi format din reprezentanți ai universității și studenți. În evaluare se va ține cont de: creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, investițiile făcute în cameră, raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.

Premii:

Locul I: Cazare gratuită până la finalul anului universitar – 14 iulie 2023;
Locul al-II-lea: Cazare gratuită până în luna mai inclusiv;
Locul al-III-lea: Cazare gratuită până în luna martie inclusiv;

În cazul în care studenții câștigători beneficiază deja de gratuitate la cazare, aceștia vor primi un voucher la cantina din campus în sumă egală cu cât ar fi fost scutiți de tariful de cămin.

Calendarul concursului este următorul:

Perioada de înscriere: 1 – 23 octombrie
Aprecierea camerelor prin like-uri Facebook: 26 – 30 octombrie
Afișarea rezultatelor finale: 1 noiembrie

Candidați eligibili:

  • studenții cazați în campusul „Tudor Vladimirescu”;

Metoda de înscriere:

Se va completa formularul de înscriere de aici. Înscrierea în concurs se face exclusiv online. Se va putea înscrie o singură cameră per formular, cu indicarea celorlalți colegi din cameră. Formularul va fi însoțit de maximum 5 poze ale camerei.

În urma înscrierilor toți participanții eligibili vor fi vizitați de membrii juriului conform calendarului concursului.

Rezultatul final va fi dat în proporție de 85% de comisia de evaluare și de 15% de numărul de aprecieri obținute pe Facebook. Concurenții care vor cumpăra like-uri vor fi descalificați.

Email de contact: dss@tuiasi.ro.

Foto: 27707 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.