Cea mai buna alegere pentru supravegherea afacerii dumneavoastra

Arta si securitatea se imbina foarte frumos si creeaza un mediu placut, relaxat si nu in ultimul rand, sigur.

Ghidata de ideea ca un tablou nu e pur si simplu un desen colorat, ci o sursa uriasa de informatii si emotii, o tanara artista si-a deschis propria galerie de arta pe care a securizat-o cu cel mai bun DVR Hikvision. A ales aceasta marca dupa a accesat Hikvision portal, sursa reala de informatii detaliate cu privire la cele mai noi solutii de supraveghere. In acelasi timp a luat in calcul recomandarile prietenilor si ale cunoscutilor care au instalate echipamente Hikvision turbo HD.

Pasionata de arta frumosului, absolventa a facultatii de arte Bucuresti, Stefania Soare, prin forte proprii si manata de o dorinta arzatoare, a reusit sa deschida un spatiu dedicat diversitatii mediilor de exprimare din arta contemporana si nu numai. Spatiul se afla in centrul capitalei si este unul generos, de aproximativ 200 de metri. Are mai multe incaperi dedicate exponatelor si evenimentelor pe care le va organiza. Desi initial dorea sa se axeze pe generata de artisti formati dupa caderea regimului comunist, si-a extins orizonturile si vrea sa promoveze in aceeasi masura exponate din perioada antebelica si interbelica.

Situata intr-o cladire veche care respira istorie prin toti porii, galeria a fost deschisa cu mare fast odata cu evenimentul “Art moment!”. Inaugurarea a avut un succes rasunator datorita prezentarii a mai mult de 100 de exponate de mare valoare care s-au vandut in mare proportie. Tanara se mandreste cu realizarea ei, dar succesul il pune si pe seama celor mai bune camere supraveghere Hikvision  si a unui DVR Hikvision 8 canale pe care le-a introdus in decor astfel incat sa fie cat mai bine puse in valoare.

ARTA SI SECURITATEA FAC CASA BUNA

Exponatele au costuri mari si nu doreste sa experimenteze situatii neplacute. Cel mai scump este o sculptura creata de un binecunoscut artist Belgian. Aceasta piesa se afla intr-un turneu mondial si a poposit si in galeria tinerei artiste, si va ramane expusa publicului pentru doua saptamani. Desi este protejata cu sticla securizata, a ales sa monteze o camera IP Hikvision pozitionata exclusiv pe acest exponat, astfel incat sa fie monitorizat in detaliu. Poate ca va intrebati de ce este necesara monitorizarea atat de atenta. Nu numai faima rasunatoare si pretul exorbitant de 3 milioane de euro a lucrarii, dar si contributia de exceptie pe care o aduce artei duc la o supraveghere minutioasa. Pentru ca avea deja instalate opt camere de supraveghere, a fost necesara achizitionarea unui DVR Hikvision 4 canale special pentru camera IP astfel incat, atata timp cat sculptura aflata in turneu, sa fie protejata cat mai bine. Deoarece pe viitor vor mai avea loc expozitii temporare, cu siguranta cheltuielile investitiei se vor amortiza foarte repede.

Multumita de colaborarea cu Hikvision Romania, tanara artista se bucura de un succes desavarsit. Pragul galeriei sale este trecut zilnic de numeroase persoane care se bucura de faptul ca, odata ce au intrat in acest spatiu, au parte de o calatorie fascinanta in lumea artei. Aceasta piata este intr-o continua ascensiune, iar romanii isi indreapta tot mai mult atentia catre arta. De cand a instalat camere de supraveghere si DVR Hikvision totul este sub control si afacerea cunoaste un adevarat progres.

Asadar, indreptati-va atentia catre arta frumosului si luati in calcul faptul ca marca Hikvision se afla in clasamentul celor mai mari producatori de tehnologie din lume. Echipamente de ultima generatie marca Hikvision Romania puteti achizitiona in acest moment accesand magazinul online www.1cctv.ro.