Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra blugi

Găsirea perechii perfecte de blugi este Sfântul Graal al modei, dar, să fim sinceri, căutarea în sine poate fi plictisitoare, consumatoare de timp și incredibil de deprimantă.

Și dacă v-am spune că nu trebuie să fie așa? Doar urmând câteva reguli de aur vă va ajuta să găsiți perechea perfectă, fie că sunteți în căutarea unui look casual pentru un prânz de weekend sau a ceva mai elegant pentru o ocazie mai formală.

Sfatul nostru de top? Îndepărtați-vă de orice tendință de anul acesta (cu excepția cazului în care chiar vi se potrivesc) și găsiți stilul de blugi care se potrivește siluetei dumneavoastră.

Luați exemplul acestui sezon al look-ului cu talie ultra-joasă și largi – grozav dacă aveți o siluetă de fotomodel și aveți sub 25 de ani, dar categoric nu pentru majoritatea dintre noi.

Am răscolit revistele pentru a găsi cei mai buni blugi, indiferent de formă și buget, și am împărtășit sfaturile de styling pe care le folosim cu sfințenie. Unii sunt în tendințe, alții sunt clasici – în orice caz, vă vor face să arătați – și să vă simțiți – fabulos.

Dacă aveți o siluetă în formă de pară, alegeți blugi cu talie înaltă

Aveți umerii înguști, un bust mic, cu șolduri și coapse mai mari. De asemenea, s-ar putea să aveți brațe subțiri și o talie definită. Profitați la maximum de formele dvs. feminine superbe în modele care le pun în valoare.

Modelele cu talie înaltă alungesc minunat picioarele și vă vor evidenția talia subțire. Ne plac, de asemenea, modelele cu picioare largi, cum ar fi bootcut și flares, pe această formă de corp – volumul suplimentar la nivelul gambelor vă va echilibra silueta. Asigurați-vă, totuși, că nu sunt prea scurți, pentru că vă vor accentua forma de pară. 

Pentru o opțiune mai elegantă pentru weekend, încercați blugii cu picior de butoi din acest sezon (talie înaltă, largi în jurul coapselor, tăiați și conici la gleznă, după cum sugerează și numele). Înfășurați-i și asortați-i cu adidași pentru a fi cool în afara serviciului.

Este important să vă gândiți și la tipul de blugi pe care îi purtați – cei cu întindere medie (deci ceva cu un pic de elasticitate, dar nu prea mult) vă vor alungi, dar nu se vor lipi de formele dvs.

Din punct de vedere cromatic, un indigo mai închis sau negru vă va subția partea inferioară.

SFAT DE STIL: Purtarea blugilor cu jachete care au un pic de umplutură la umeri vă va echilibra formele. Jachetele supradimensionate vor arăta, de asemenea, foarte bine pe dvs. – poartă-le cu blugi cu picioarele în formă de butoi și un tricou alb. 

STAI DEPARTE DE: Spălăriile prea deschise, care arată zdrențuite și au petice rupte. Nu sunt șic și nu sunt ideale. Limitați-vă, în schimb, la indigo sofisticat. De asemenea, ar trebui să evitați blugii super-skinny și jeggings.

Dacă aveți o siluetă în formă de măr, optați pentru blugi cu picior drept

Sunteți mai plinuță în jurul mijlocului și aveți un fund mai plat și picioare subțiri. Sunteți atât de norocoasă că nu trebuie să vă faceți griji pentru coapsele mai pline! 

Modelele de blugi cu picioare drepte, fără complicații, vă vor pune în valoare picioarele minunat de subțiri – sunt un clasic, deci o piesă de investiție excelentă pentru garderoba dvs. Aveți și glezne subțiri pe care să le puneți în valoare? Căutați modelele cropped cu tivuri întoarse.

Blugii cu talie medie (care se situează între talie și buric) sunt, de asemenea, o alegere fabuloasă. Sunt incredibil de indulgenți și măgulitori, deoarece oferă un pic de susținere pentru burtă, conferă fundului un pic mai multă definiție, iar forma versatilă înseamnă că se va potrivi cu majoritatea topurilor din garderoba dvs.

De asemenea, căutați și blugii „girlfriend” (cunoscuți uneori sub numele de Mom) – care au o talie mai înaltă și o croială mai subțire și mai conică. Purtați-i cu o jachetă croită pentru un look mai elegant – perfect pentru un prânz relaxat de weekend cu prietenii.

Oricare ar fi stilul pe care îl alegeți, căutați blugi cu multă elasticitate pentru a vă oferi o potrivire perfectă în jurul taliei și șoldurilor.

SFAT DE STIL: Blugii cu o croială mai lejeră și cu spălări mai deschise vă vor echilibra formele. Țineți cont doar de faptul că atunci când cumpărați blugii se vor decolora în timp, așa că nu mergeți prea deschis.

STAI DEPARTE DE: Blugii skinny cu spălare închisă și negri vor sublinia diferența dintre jumătatea de sus și cea de jos și nu vor fi cea mai măgulitoare opțiune.