Ce spune Nicușor Dan despre posibilitatea de a intra în PNL

Foto: youtube.com

Nicușor Dan, noul primar al Bucureștiului, a fost întrebat dacă ar putea intra în PNL, după ce a participat, miercuri, la ședința conducerii liberalilor.

Întrebat dacă exclude să devină la un moment dat membru al PNL, el a răspuns: „Ce se va întâmpla în viitor o să vedem. Pentru moment vreau să mă concentrez pe problemele pe care le are Bucureştiul şi în acest moment am venit să stau de vorbă cu partenerii mei din PNL”.

Biroul Permanent Naţional al PNL s-a reunit la sediul central al partidului pentru analiza rezultatelor la alegerile locale şi pentru a decide politica de alianţe.

Și liderul partidului, Ludovic Orban, a spus că, deocamdată, nu se discută despre intrarea în PNL a lui Nicușor Dan.

„Asta este o decizie pe care trebuie să o gândească Nicușor Dan. Deocamdată, nu discutăm acest subiect. Nicușor Dan a fost ales cu sprijinul nostru și cu sprijinul celor de la USR-PLUS, dar mai ales prin votul bucureștenilor, care așteaptă”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV.

El susţine că în unele secţii au dispărut voturi date lui Nicuşor Dan. „Acolo unde oamenii noştri nu au fost suficient de vigilenţi au mai dispărut voturi de la Nicuşor Dan”, a spus Orban, subliniind că în sectoarele 1, 2 şi 5 există inadvertenţe. El a dat exemplu faptul că în sectorul 5, 90 de voturi pentru PNL au fost numărate în procesul-verbal pentru Partida Romilor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.