Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură a Gabrielei Firea la președinția României

marcel ciolacu gabriela firea
Foto: Facebook / gabriela-firea.ro

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că s-ar bucura ca viitorul președinte al României să fie o femeie, însă a precizat totodată că Gabriela Firea își dorește un nou mandat la Primăria Capitalei.

„Eu m-aș bucura ca viitorul președinte al României să fie o doamnă. Dacă doamna Gabriela Firea dorește să candideze întâi în interiorul partidului pentru a accede la … eu nu am decât să mă bucur. Singura problemă e că atunci va trebui să vedem și noi, cu colegii și cu dânsa, că este președinta PSD București, să căutăm un candidat pentru București”, a spus liderul PSD.

„Deci încă nu au fost discuții clare cine… Haideți să le reamintim românilor că toate alegerile sunt în același an, în 2024. Deci este clar că va fi candidatul și locul.

Discuțiile mele cu doamna Firea au fost că dorește un nou mandat la Primăria Bucureștiului și eu, personal, dar cred că și colegii mei, o susțin pe doamna Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Generală”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.