Ce funcție i s-a propus Gabrielei Firea, după ce i-a fost refuzată candidatura la Primăria Capitalei

Gabriela Firea FOTO: Pagina personală de Facebook
Gabriela Firea FOTO: Pagina personală de Facebook

Gabriela Firea a fost scoasă oficial din cursa pentru Primăria Capitalei din partea PSD. Alianța PSD-PNL a decis să-l propună pe managerul Spitalului Universitar, medicul Cătălin Cîrstoiu, drept candidat la Primăria Bucureștiului. În acest context, nici Sebastian Burduja nu va mai candida din partea PNL. Atât Firea, cât și Burduja, au primit propunerea de a conduce campania electorală din Capitală.

Mai mult, Gabriela Firea se va regăsi pe lista Coaliției, pe un loc eligibil, pentru un post de europarlamentar, potrivit secretarului general al PSD, Paul Stănescu.

„Decizia Coaliției de guvernare este una clară și nu mai avem timp să o disecăm. Trebuie să recuperăm timpul pierdut pentru că avem un scop comun: salvarea Capitalei.

Domnul Nicușor Dan a fost un experiment nereușit! Bucureștenii nu au trăit niciodată într-o situație atât de grea: mizerie, frig în case, poluare, blocarea șantierelor care ar mai fi putut fluidiza traficul, lipsa oricărei perspective de dezvoltare a orașului.

Proiectul meu pentru Bucureşti s-ar fi numit “Orașul dorit de oameni” şi ar fi cuprins prioritățile pe care mi le transmit zilnic bucureștenii şi pe care eram gata să le abordez împreună cu echipa social-democrată:

-transport public eficient;

-lupta reală cu poluarea;

-investiții masive în școli, spitale, teatre;

-finalizarea lucrărilor de mare infrastructură începute în primul mandat;

-noi șantiere deschise pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic şi pentru supralărgirea unor artere greu-circulabile;

-Spitalul Metropolitan;

-reamenajarea tuturor parcurilor şi locurilor de joacă;

-locuințe sociale;

-Sala Polivalentă;

-siguranța cetățenilor;

-lupta cu fenomenul consumului de substanțe interzise, împreună cu MAI şi MEN.

Ideile şi propunerile noastre concrete pentru un oraș dezvoltat, curat, modernizat, aerisit, primitor, în care să-ți placă să trăiești sunt valabile şi pot fi puse în aplicare în continuare de cei care vor reprezenta PSD şi PNL în Primăria Capitalei şi Consiliul General”, a transmis Gabriela Firea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.