Ce conține o trusă de produse de curățenie profesionale?

produse de curatenie profesionale

Care sunt principalele calitati la care esti atent, atunci cand cumperi produse de curatenie profesionale? In esenta, vorbim despre doua conditii esentiale pe care trebuie sa le indeplineasca.

In primul rand, scopul acestor produse este eliminarea murdariei, grasimii si a petelor de pe diferite suprafete. Ele trebuie sa fie eficiente, sa contina substante suficient de puternice pentru a realiza o curatare si o dezinfectare rapida si de calitate, care nu cere un efort deosebit.

In al doilea rand, este la fel de important sa nu deterioreze in niciun fel suprafetele si materialele cu care intra in contact. Daca, o data cu disparitia unei pete de grasime, este afectata si canapeaua sau pardoseala, produsul devine inutil, pentru ca mai degraba provoaca daune decat sa ajute.

Cele doua cerinte sunt suta la suta indeplinite de orice produse de curatenie profesionale comercializate de magazinul online Dezinfectanti.ro. Fiecare articol din oferta este realizat pe baza de ingrediente din minerale si plante, care pot fi folosite ca o adevarata forta a naturii in lupta cu murdaria. Fara a contine niciun fel de substante toxice, articolele pot fi folosite inclusiv in preajma copiilor si a animalelor de companie sau in bucatarii si alte spatii de preparare a mancarurilor.

Care sunt, asadar, produsele pe care trebuie sa le contina o trusa bine dotata?

Degresant pentru bucatarie 5K

La loc de cinste intr-o trusa de produse de curatenie profesionale se afla noul degresant pentru bucatarie 5K. Este un produs destinat operatiunilor de amploare, deci va face fata cu succes si in bucataria unui restaurant, a unei cantine, a unei pensiuni sau a unui hotel.

produse de curatenie profesionale

Formula sa speciala combate depunerile excesive si depozitele de grasime, ulei sau mancare de pe diferite suprafete, precum gratarul, aragazul, hota sau cuptorul cu microunde.

Ingredientele naturale topesc, inmoaie si apoi elimina rapid orice depuneri. Degresantul de bucatarie isi face treaba cu eficienta maxima si atunci cand vine vorba de pete intarite de grasime, de arsuri sau de orice alt tip.

Solutie pardoseli 5K

O trusa de produse de curatenie profesionale trebuie sa contina si solutia pentru pardoseli 5K de la Dezinfectanti.ro! Datorita unei formule naturale, pe baza de plante, distruge si elimina rapid urmele de murdarie si de grasime, lasand suprafetele curate si fara reziduuri.

Cu toate ca este destinata in special curatarii pardoselilor, solutia poate fi folosita cu succes si pe alte suprafete. In acest scop, trebuie adaugata o cantitate mica, nediluata, pe un burete. Apoi, cu ajutorul acestuia vei putea sa cureti diferite suprafete, care vor ramane curate si lucioase!

Produsul poate fi folosit atat pe suprafete din lemn, precum parchet laminat sau placi masive din lemn, cat si pe suprafete din gresie, piatra, marmura sau linoleum. Pe langa curatarea eficienta, prezinta si avantajul de a lasa in urma un parfum subtil si imbietor, care ofera intregii case un aer de prospetime!

Solutie pentru geamuri si oglinzi 5K

Solutia pentru geamuri si oglinzi reprezinta un alt element care nu poate sa lipseasca dintr-o trusa de produse de curatenie profesionale.

Cu un continut de 98% ingrediente derivate din plante, nu degaja aburi toxici, nu contine niciun fel de chimicale periculoase si nu lasa vreo urma pe suprafete! In schimb, inlatura cu succes depunerile de tot felul, formand un invelis protector care impiedica aburirea sau patarea cu diferite substante.

Alege cele mai bune produse de curatenie profesionale oferite de magazinul online dezinfectanti.ro! Vei scapa de pete si de mizerie, fara sa aduci niciun prejudiciu suprafetelor. In plus, in toata casa va ramane un parfum natural, primavaratic!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.