Ce au descoperit lucrătorii vamali din Otopeni în bagajul unui român care venea din Spania. Totul a fost confiscat

Sursa: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră și lucrătorii vamali din Aeroportul Otopeni au descoperit în bagajul de cală al unui român suma de 205.000 de euro, pe care bărbatul a încercat să o introducă ilegal în țară, a anunțat Poliția de Frontieră într-un comunicat de presă.

Bărbatul, cetățean român în vârstă de 42 de ani, venea din Castellon, Spania.

În data de 1 martie, în jurul orei 14.00, el s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei din Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, pentru a intra în ţară.

Sursa: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor bărbatului, iar în interiorul bagajului de cală au fost descoperite 3 pungi ce conțineau bancnote de 500, 200 și 100 de euro, totalizând suma totală de 205.000 de euro.

Bărbatul nu a putut justifica suma de bani. Deoarece existau suspiciuni că banii ar putea proveni din activități infracționale, valuta a fost reținută. Poliția continuă cercetările.

Sursa: Poliția de Frontieră
Sursa: Poliția de Frontieră
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.