Câți kilometri la oră avea Răzvan Ciobanu în momentul impactului

răzvan ciobanu
Foto: Pagina de Facebook Răzvan Ciobanu

Expertiza preliminară făcută de specialiștii care participă la investigarea împrejurărilor în care a avut loc accidentul creatorului de modă Răzvan Ciobanu arată că în momentul impactului mașina rula cu o viteză de 126 de kilometri la oră. De asemenea, istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul condus de creatorul de modă a circulat și cu 250 de kilometri la oră.

Accidentul în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu a avut loc luni dimineață, la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină, iar din cauza vitezei, a părăsit carosabilul și a lovit mai mulți copaci.

Polițiștii au exclus varianta unei sinucideri a designerului.

Răzvan Ciobanu a avut prima prezentare de modă la 19 ani, iar în perioada 16-18 septembrie 2007 a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York, potrivit wikipedia.org. Colecția „Preciouss”, care gravitează în jurul sexualității, a fost lansată în 2009.

De asemenea, a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!” de la postul de televiziune Kanal D, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. El a fost jurat în sezoanele 1,2 și 3 (2016, 2017 și 2018).

Potrivit polițiștilor, după ce a părăsit partea carosabilă, mașina a parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri pe câmp și ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă. Mașina a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat și apoi s-a oprit într-un copac. Răzvan Ciobanu a fost proiectat în afara autoturismului.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.