Campanie uriașă de recrutări la Wizz Air. Se oferă bilete-cadou pentru angajat, familia și prietenii săi

wizz air stewardese
Foto: wizzair.com

Wizz Air recrutează însoțitori de bord în această perioadă în mai multe orașe din România: Timișoara, Sibiu, Iași, Cluj, Bacău și București.

Potrivit anunțurilor de angajare, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– să aibă cel puțin 18 ani
– să aibă cel puțin 165 cm (în cazul femeilor) și 175 cm (în cazul bărbaților) și să ajungă cu mână până la o înălțime de 210 cm atunci când stau pe vârfuri
– să aibă diplomă de liceu
– să vorbească și să scrie fluent în limba engleză (cunoașterea limbii italiene, în afară de engleză, reprezintă un avantaj)
– să aibă un pașaport valabil fără limitări
– să știe să înoate
– să locuiască sau să fie dispus să se mute la maximum 60 de minute distanță de baza operațională unde va lucra
– să nu aibă tatuaje sau piercing-uri pe părți ale corpului care sunt vizibile atunci când poartă uniforma de însoțitor de bord
– cei care poartă ochelari sau lentile de contact și au dioptrii de peste + 4 sau de sub – 4 sunt avertizați că este puțin probabil să treacă de examinarea medicală obligatorie

În afară de salariu, angajații primesc reduceri la prețul biletelor de la Wizz Air și bilete-cadou (inclusiv pentru familia și prietenii însoțitorului de bord).

De asemenea, noii angajați vor primi o pregătire completă și gratuită. Programul de muncă este publicat lunar, cu două săptămâni înainte de începerea muncii.

AICI puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Wizz Air.

Compania atrage atenția că își rezervă dreptul de a contacta numai o selecție a candidaților.

La ora actuală, avioanele Wizz Air zboară pe 600 de rute din lume, în special în Europa. Compania aeriană operează o flotă de 119 avioane de tipul Airbus A320.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.