Campanie uriașă de angajări la Kaufland, în 26 de orașe. Vânzătorii care iau peste 3.500 de lei net / lună

kaufland angajări la kaufland joburi la kaufland locuri de muncă kaufland ce salarii sunt la kaufland angajări kaufland angajări kaufland locuri de muncă
Foto: retailers.ro

Compania Kaufland face angajări în această perioadă în 26 de orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la lucrători comerciali și manipulanți de mărfuri la șefi de raion și manageri adjuncți de magazin.

Sunt disponibile următoarele joburi la Kaufland:

– lucrător comercial full time
– lucrător comercial part time
– lucrător comercial grill
– manipulant de marfă în centru logistic
– manipulant de mărfuri în depozit
– șef de raion
– manager adjunct de magazin
– îngrijitor de clădiri
– funcționar informații clienți
– șef de raion produse proaspete
– specialist raion carne (pasionat de gătit)
– asistent analist
– trainer case
– analist de achiziții
– cadru tehnic PSI
– Kaufland Talent Program – Proiecte imobiliare
– specialist sisteme și procese
– specialist suport tehnic
– planificator de cerere
– trainee achiziții

Aceste locuri de muncă la Kaufland sunt în orașele:

– Arad
– Blaj
– Botoșani
– Brașov
– București
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Fălticeni
– Huși
– Mangalia
– Miercurea Ciuc
– Odorheiu Secuiesc
– Oradea
– Ploiești
– Satu Mare
– Sfântu Gheorghe
– Sibiu
– Târgoviște
– Târgu Mureș
– Târgu Secuiesc
– Timișoara
– Tulcea
– Turda
– Vaslui
– Vatra Dornei
– Voluntari

Ce se oferă:

– Contract de muncă pe durată nedeterminată
– Tichete de masă
– 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în funcție de vechimea în cadrul companiei
– Acces la oferte speciale și servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc
– Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară
– Formare profesională și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională

Aici puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii au vânzătorii la Kaufland

Conform site-ului undelucram.ro, vânzătorii și lucrătorii comerciali cu experiență pot câștiga peste 3.500 de lei net pe lună, iar manipulanții de marfă cu experiență ajung și la 3.000 de lei net pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga un salariu lunar net de 3.900 de lei.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Orăștie, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.700 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 300 de lei lunar.

Un casier angajat full time la Lugoj, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 3.050 de lei.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Dej, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.900 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Câmpulung, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.100 de lei și tichete de masă de 330 de lei pe lună.

Un casier angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un casier principal trezor angajat full time în Sfântu Gheorghe, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time la Rădăuți, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un lucrător comercial / vânzător angajat part time în Craiova, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2021 un salariu lunar net de 1.450 de lei și tichete de 300 de lei pe lună.

Ce salarii au manipulanții de mărfuri la Kaufland

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.050 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 330 de lei pe lună.

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Ce salarii au șefii de raion și managerii

Un șef de departament la case, angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 8.000 de lei.

Un șef de raion de mărfuri alimentare / nealimentare, angajat full time, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 5.500 de lei.

Un șef de raion (mărfuri alimentare / nealimentare) angajat full time la Buftea, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.600 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un manager adjunct angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Ce salarii au analiștii și consultanții

Un analist de cumpărări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în iunie 2021 un salariu lunar net de 5.700 de lei.

Un angajat full time în domeniul achizițiilor, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un consultant în management angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 8.300 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.