Camere de supraveghere inteligente și performante: O investiție ieftină cu impact mare

Probabil va intrebati ce legatura exista intre camere supraveghere wireless de inalta tehnologie si o sala de evenimente. Aparent, nu sunt necesare camere performante, dar ganditi-va ca o astfel de locatie necesita amenjari interioare si exterioare care sa asigure un aspect impecabil, original si in acelasi timp functional.

Tocmai de aceea sunt necesare camere supraveghere. Pentru ca instalarea lor se realizeaza fara fir, designul spatiului nu va fi afectat. Ori, la astfel de evenimente, toate detaliile fac diferenta.

Trei tineri proaspat absolventi al Faculatii de Design, pasionati de arta frumosului, au deschis o sala de evenimente cu gradina intr-o casa interbelica din Bucuresti. Proiectul a fost unul care le-a adus mare satisfactie deoarece, chiar daca le-a luat foarte mult timp pentru a duce la bun sfarsit lucrarile, in final a prins contur un spatiu elegant care se va bucura de succes si care va fi cautat de numeraose persoane.

In primul rand, deoarece au beneficiat de un buget mai mult decat avantajos, au reabilitat cladirea si au renovat-o in cel mai mic detaliu, fara a pierde elementele specifice ale casei. Asadar, au cautat in istoricul casei poze pe care le-au analiat foarte bine si au reabilitat-o conform cu originalul. Desigur ca timp de multe luni munca de santier a fost anevoioasa. Intreaga activitate a fost monitorizata cu camere de supraveghere, astfel incat sa surprinda in detaliu toata munca angajatilor si tot procesul de renovare. In final, cand s-a incheiat munca de santier si finisarile interioare au fost definitivate au trecut la interior. Aici a intervenit mana celor trei tineri care au oragnizat spatiul in functie de simtul lor estetic. Culorile, texurile, decorul si mobilierul au fost atent selectionate. In final au creat un spatiu calduros si intim. Apoi au trecut la curte pe care au amenjat-o cu ajutorul a doi gradinari si au transformat-o intr-un cadru feeric.

In final, proiectul a prins contur, toate detaliile au fost puse la punct si au trecut la capitolul publicitate. In timp ce se ocupau de campanii publicitare, erau instalate cele mai bune camere supraveghere astfel incat sa surprinsa toate intrarile si iesire si sa nu piarda din vedere zone vulnerabile. Nu doresc sa creeze numai un spatiu de poveste elegant, vor sa ofere siguranta celor care le trec pragul. De aceea au achizitionat camere supraveghere. Acestea nu au nevoie de fir, iar cadrul nu va suporta reamenajari. Cu rezolutie full HD, compresie H.264 si inregistrare cu 25 de cadre pe secunda, in caz de evenimente neplacute, aceste camere de luat vederi surprind absolut tot ceea ce se intampla in acest spatiu, in cel mai mic detaliu. In caz de spargere, functia de detectie a miscarii a acestor camere wireless trimit alarme. Mai mult decat atat, proprietarii vor putea vizualiza spatiul de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei dedicate, oriunde s-ar afla.

Cei trei tineri au invatat sa fie precauti, sa faca economii si sa evite greseli majore datorita capacitatii lor de a intelege corect lucrurile si de a actiona in consecinta. Achizitionand sisteme de supraveghere de ultima generatie de la magazinul online 1CCTV, orice afacere prospera.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.