Calculatoarele second hand USFF, performanta la un pret redus

Vrei sa iti cumperi un PC ieftin, performant, cu un design placut si care sa nu ocupe foarte mult spatiu pe birou? Calculatoarele second hand Fujitsu Esprimo C720 inglobeaza toate aceste calitati si reprezinta alegerea optima pentru tine.

In primul rand, aceste PC-uri se remarca prin carcasa de tip USFF (Ultra Small Form Factor), care a fost gandita avand in minte sintagma „eficienta maxima” si care reuseste sa integreze toate componentele necesare intr-un spatiu cat mai redus. In plus, Fujitsu Esprimo C720 iese in evidenta si datorita aspectului elegant, definit de liniile rosii subtiri si sigla de pe grilajul din fata.

Aceste calculatoare second hand cantaresc doar 6 kilograme si sunt ideale pentru a fi amplasate in spatii mici, putand fi pozitionate atat orizontal, cat si vertical. Dimensiunile exacte ale acestui PC sunt 265 x 315 x 88 mm.

Desi aspectul exterior este extrem de placut, adevaratele avantaje ale acestor calculatoare second hand decurg din componentele situate sub carcasa. Tehnologia de care dispune Fujitsu Esprimo C720 asigura un consum redus de energie, iar procesorul Intel Core i5 garanteaza rapiditatea si eficienta acestui PC.

Dotate cu un numar impresionant de porturi USB, aceste calculatoare second hand se pot conecta cu usurinta la aproape orice tip de aparat, facandu-le cu atat mai utile. In total, regasim 12 porturi USB (patru USB 3.0, opt USB 2.0), 4 porturi audio, 2 porturi PS/2, dar si cate un port RJ-45, VGA, DVI si Parallel.

Calculatoarele second hand Fujitsu Esprimo C720 sunt dotate cu procesoare Intel Core i5-4570S, cu o memorie cache de 6 MB si o frecventa de 2,9 GHz. Spatiul de stocare este de 320 GB, pe un suport HDD cu interfata SATA, iar memoria RAM este de tip DDR 3, cu o capacitate de 4 GB. Placa video este Intel Graphics 4600, iar placa de sunet – Realtek ALC671.

Daca achizitionezi aceste calculatoare second hand de la Interlink, un furnizor IT cu o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, le poti si imbunatati la preturi reduse, dupa cum urmeaza:

– upgrade hardware: 8 GB DDR III, HDD 500 GB, HDD 1 TB, HDD 2 TB, SSD 120 GB, SSD 240 GB;

– upgrade software: Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, Licenta Kaspersky Antivirus 1 an, Licenta Bitdefender Antivirus 1 an, Licenta Windows 8.1 Pro;

– altele: mouse + tastatura cu fir, mouse + tastatura wireless.

Totodata, la Interlink beneficiezi de numeroase avantaje la achizitionarea oricaror calculatoare second hand, mai exact:

– garantie de 5 ani prin intermediul serviciului de extra garantie (perioada standard fiind de 12 Luni);

– transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei;

– livrare rapida in 48 de ore, in toata tara;

– un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a cumpara si alte produse de pe site.

– drept de retur in maximum 60 de zile.