Blue Air îşi deschide o nouă bază la Iaşi

FOTO: Blue Air cele mai ieftine zboruri
FOTO: Blue Air

Blue Air, cea mai mare companie aeriană ultra low-cost din România, va deschide cea de-a patra bază din România, la Iaşi, cu două aeronave noi. Compania va introduce 11 noi rute ce leagă România de Europa, numărul acestora ajungând astfel la 13, relatează Agerpres.

Noua bază de la Iaşi va efectua în vara anului 2022 până la 46 de zboruri pe săptămână, 11 rute directe noi şi 12 zboruri de conexiune la tarife accesibile. Noile rute vor fi spre Bruxelles, Barcelona, Paris, Dublin, Londra, Dusseldorf, Munchen, Roma, Heraklion, Mykonos, Zakynthos.

„Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea noii noastre baze din Iaşi, care va oferi o conectivitate sporită prin cele două aeronave poziţionate la Iaşi, 46 de zboruri săptămânale şi 11 rute noi, legând Iaşiul cu destinaţii cheie, precum Londra, Paris, Dublin, Barcelona, Dusseldorf, Bruxelles pe tot parcursul anului.

Blue Air se angajează să-şi consolideze în continuare poziţia în Iaşi prin extinderea reţelei sale la 25 de destinaţii şi prin poziţionarea a patru aeronave Boeing 737-MAX-8 în Vara 2023. Pentru a sărbători, desfăşurăm astăzi campania Cumperi un bilet şi primeşti unul gratuit, valabilă pentru minimum două persoane care călătoresc spre şi din Iaşi”, a declarat Krassimir Tanev, directorul comercial Blue Air.

Aeroportul Iaşi este al doilea aeroport regional din ţară, ca număr anual de pasageri. Aeroportul Iași a încheiat luna martie cu 120.000 de călători, o cifră mai mare chiar decât cea înregistrată înainte de pandemie, în primul trimestru al acestui an fiind înregistrat un număr 220.000 de călători.


Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.