Black Friday 2017 monitoare gaming. La eMAG nu e de joaca: oferte incredibile

black friday 2017 monitoare gaming emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 monitoare gaming. Ziua marilor reduceri eMAG este aproape, iar cei care au asteptat luni de zile pentru a-si cumpara monitorul de gaming mult visat au acum ocazia de a-l cumpara la un pret foarte bun.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 monitoare gaming eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

eMAG a anuntat deja primele 10 produse la oferta de eMAG Vinerea Neagra 2017.

Black Friday 2017 monitoare gaming eMAG – lista ofertelor

In campania de reduceri eMAG sunt incluse monitoare gaming de la diferiti producatori: ASUS, LG, Dell, Acer, Samsung, Philips, BenQ, Lenovo sau Agon.

Una dintre cele mai accesibile optiuni pentru iubitorii jocurilor pe calculator este monitorul LED ASUS Gaming VP228HE, cu diagonala de 21,5 inchi, 1920×1080, HDMI, D-Sub. Rata de contrast de 100,000,000:1 amplifica intr-o maniera dinamica contrastul monitorului prin ajustarea luminantei sistemului de iluminare pentru a atinge valori extreme de alb si negru – oferind imagini de un realism deosebit.

Black Friday 2017 monitoare gaming eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Timpul de raspuns ultra-rapid (1ms GTG) elimina artefactele nedorite pentru o redare mai fluida a continutului video. In ceea ce priveste design-ul, ASUS se concentreaza intotdeauna pe nevoile utilizatorilor – modelul ASUS VP228HE este echipat cu butonul de acces rapid GamePlus, o exclusivitate ASUS ce ofera acces la functii de tinta suprapusa peste ecran si cronometru. Pasionatii de jocuri pot selecta pana la patru tipuri de tinte diferite potrivite oricarui tip de joc; in timp ce cronometrul ofera informatii foarte importante asupra timpului scurs in jocurile de strategie in timp real.

Black Friday 2017 monitoare gaming eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 monitoare gaming eMAG – reduceri pe emag.ro

Cei care isi doresc un monitor de gaming mai mare pot alege monitorul LED ASUS cu diagonala de 27 de inchi, WQHD, HDMI, DVI, Display Port, Negru, MG278Q.

Monitorul pentru jocuri MG278Q a fost creat pentru a-ti facilita victoria in arenele profesioniste de jocuri si este echipat cu un afisaj WQHD cu o rata de reimprospatare de 144Hz si timp de raspuns foarte rapid, de doar 1ms. Design-ul sau ergonomic, impreuna cu tehnologiile de Eliminare a Tremurului de Imagine si Reducere a Emisiilor de Lumina Albastra, iti asigura un nivel ridicat de confort in timpul sesiunilor maraton de jocuri. Are un afisaj WQHD de 27 inchi pentru imagini deosebit de detaliate si mai mult spatiu pe ecran.

MG278Q este reprezentantul unei noi generatii de monitoare, echipate cu un afisaj WQHD 2560 x 1440 cu o densitate a pixelilor de 109 pixeli per inch. Va veti putea bucura de un nivel foarte ridicat de detaliu si cu 77% mai mult spatiu pe ecran decat in cazul ecranelor standard Full HD (1920 x 1080). Aceste mici detalii se combina pentru a-ti oferi avantaje deosebite in jocuri. Timpul de raspuns este ultra-rapid, de 1ms.

Black Friday 2017 monitoare gaming eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.