Bătrână rătăcită în pădure, găsită de polițiști după ce un operator din call center a sunat-o să-i facă o ofertă

bătrână rătăcită
Foto: MAI (Facebook)

O bătrână în vârstă de 85 de ani, care se rătăcise într-o pădure, a fost găsită după ce un operator dintr-un call center de la o companie de telefonie mobilă a sunat-o ca să-i facă o ofertă.

Întregul incident a fost relatat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Operatorul o sunase ca să îi prezinte o oferă de abonament, însă bătrâna i-a spus că nu se pricepe, că nu vede bine și că în acel moment chiar nu știe unde este.

Ea fusese în vizită la niște rude dintre centrul satului, iar la întoarcere a vrut să o ia pe o scurtătură. Însă s-a rătăcit în pădure.

Operatorul a sunat imediat la 112, iar apoi cei din dispecerat au anunțat poliția din județul unde se afla femeia. Cei din dispecerat au sunat-o pe bătrână, dar aceasta nu a mai răspuns la telefon.

După 40 de minute de căutări, femeia a fost găsită de doi polițiști. Ea le-a spus că nu a mai răspuns deoarece, de panică, nu mai nimerea tastele din telefon.

Polițiștii au dus-o acasă. Bătrâna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.