Bărbat filmat în timp ce fură țigările unui polițist

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Poliția din Prahova a început o anchetă după ce un bărbat a fost filmat în timp ce fură țigările din buzunarul unui polițist care completa un proces-verbal.

Pe fundal se aud mai multe persoane care se amuză pe seama bărbatului care se plimbă prin spatele polițiștilor cu o doză în mână.

În imaginile publicate de Ziarul Incomod se vede cum doi polițiști completează un proces-verbal, în timp ce bărbatul din spatele lor vociferează.

La un moment dat, acesta bagă mâna în buzunarul unui dintre polițiști și îi fură țigările. După câteva secunde, acesta începe să le împartă cu ceilalți care asistă la scenă.

Poliția Prahova a anunțat în această dimineață că s-a sesizat din oficiu după publicarea imaginilor. Reprezentanții polițiștilor prahoveni spun că agenții erau la o intervenție și au fost sesizați prin dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie.

Cel care a fost filmat în timp ce lua țigările este anchetat acum pentru furt calificat. De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a dispus verificări și cu privire la modul de intervenție a polițiștilor. Incidentul s-ar fi întâmplat în comuna prahoveană Florești.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.