Apartament cu două camere la Cluj mai scump decât unul aproape de centrul Romei

FOTO: ErikaWittlieb/Pixabay.com
FOTO: ErikaWittlieb/Pixabay.com

Un apartament cu vedere la lacul Gheorgheni, din Cluj, a fost scos la vânzare pentru suma de 330.000 de euro. Apartamentul are 67 de metri păstrați și este descris ca fiind „spectaculos și probabil cel mai frumos din zonă”.

Potrivit anunțului, aparamentul se află la doar câteva minute de Iulus Mall, în ansamblul Viva City. Este situat la etajul 7, într-un bloc cu 11 etaje și oferă o panorama asupra Clujului.

Are o suprafață utilă de 67.5 mp + o terasă generoasă de aproximativ 25 mp, imobilul fiind compus din: living; o bucătărie; o baie; 1 dormitor. Inițial a fost cu 3 camere, însă a fost transformat ulterior în două camere.

Dacă cei interesați vor boxa sau parcare subterană trebuie să plătească în plus încă 10.000 de euro.

Proprietarul subliniază că ”ansamblul beneficiază de un teren de baschet, teren de squash, sala de fitness, sala de conferințe, biliard, tenis de masa, spatiu de joaca pentru copiii, piscină, grădiniță etc”, scrie stiridecluj.ro.

Ca o comparație, un apartament de 90 de metri pătrați, cu 3 camere, care se află la 15 minute de mers pe jos de centrul Romei, este scos la vânzare la un preț de 239.000 de euro.