Accident grav în Gara de Nord. Un tren aproape că a intrat pe peronul central

Sursa foto: Digi24.ro
Sursa foto: Digi24.ro

Un tren particular nu a oprit la timp în Gara de Nord din București și aproape a intrat pe peronul central. Potrivit Digi24, trenul nu s-a oprit nici măcar la tampoanele de la capătul liniei și a ajuns aproape de pavaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Căilor Ferate Române, Oana Brânzan, incidentul a avut loc în jurul orei 20:35.

Trenul era privat, avea nouă vagoane, era gol și făcea o manevră de regarare. Garnitura trebuia să preia de la linia 6 călătorii pentru destinația Brașov.

Pentru că mecanicul trenului a depășit parapetul la care trebuia să oprească a avut loc și o deraiere de o osie a unui vagon.

Până acum nu au fost semnalate victime în urma acestui accident. De asemenea, reprezentanții CFR spun că nu există probleme cu traficul în urma acestui incident.

Trenul aparține Regio Călători, operator feroviar din Brașov, înființat în 2005. Potrivit site-ului companiei, cele mai frecvente destinații sunt București Nord-Brașov, Brașov-Zărnești, Arad-Brad, Timișoara Nord-Reșița Nord și Iași-Dorohoi.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.