Abonamente la Operă pentru stagiunea 2012-2013

promenada_operei_2012
Foto: ONB

Abonamentele la operă pentru stagiunea 2012-2013 a Operei Naţionale Bucureşti au fost puse în vânzare începând de ieri, 10 septembrie. Abonamentele la operă sunt valabile pentru aproximativ trei luni.

„Prin această acţiune, Opera Naţională Bucureşti se alătură teatrelor lirice europene care folosesc sistemul abonamentelor, din dorinţa de a oferi unui număr cât mai mare de spectatori ocazia să se bucure de evenimente artistice de calitate, la un preţ preferenţial”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul instituției.

Prin abonamentele la operă „Repertorio”, cumpărătorul beneficiază de şase spectacole la preţ de patru: spectatorul alege patru titluri, iar două spectacole îi sunt oferite ca bonus. Abonamentele la operă sunt valabile pentru lunile septembrie-decembrie 2012.

Cei care doresc să se bucure de evenimentele speciale ale ONB (premiere, invitaţi speciali sau aniversări), pot achiziţiona abonamentul „Celebratio” (şase spectacole de tip eveniment la preţ de patru).

Abonamentele la operă – prețuri

Repertorio
Categoria I – 220 RON
Categoria a II-a – 180 RON
Categoria a III-a – 100 RON

Celebratio
Categoria I – 260 RON
Categoria a II-a – 220 RON
Categoria a III-a – 120 RON

ONB a lansat și abonamente la operă pentru copii, numite „Degețel”, cu patru spectacole la preţ de două. Abonamentul la operă include două spectacole la Sala Mare, iar alte două pot fi alese de public ca bonus, dintre spectacolele SEOB pentru copii (Sala Studio).

Abonamente la operă „Degeţel” – prețuri

Categoria I – 110 RON

Categoria a II-a – 90 RON
Categoria a III-a – 50 RON

Abonamentele la operă pot fi achiziţionate la casa de bilete sau online, pe site-ul oficial al instituţiei.

Pentru alegerea spectacolelor vă puteți adresa casei de bilete la telefonul +4021.313.18.57 (program: luni – duminica, între orele 9.00 – 13.00 şi 15.00 – 19.00).