A mai plecat un parlamentar din PSD: Alexandru Andrei se vrea independent

Liviu Dragnea FOTO: Captură video Facebook
Liviu Dragnea FOTO: Captură video Facebook

Deputatul PSD de Giurgiu Alexandru Andrei a anunțat pe Facebook că a demisionat din grupul PSD, urmând să activeze ca deputat neafiliat.

Andrei a acuzat, la fel ca restul colegilor săi care au ”dezertat” din PSD în ultimele săptămâni, tot felul de ”trădări” și ”jocuri la două capete”. Ales pentru prima oară ca deputat în 2016, Alexandru Andrei e îngrijorat de direcția pe care a apucat-o cel mai mare partid din România.

Iată ce a scris pe Facebook fostul parlamentar al grupului PSD Giurgiu, condus de Niculae Bădălău:

Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.

Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.

O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor – de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…

În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.